Rejsen hertil

At rejse til Dubai & FAE

En af de mange fordele ved at holde ferie på den arabiske halvø og i De Forenede Arabiske Emirater er den korte rejsetid for skandinaviske rejsende til et rejsemål, som tilbyder et helt andet klima end herhjemme. Søger du sol og varme, er FAE et fremragende rejsemål. Sammenlignet med mange andre klassiske rejsedestinationer, som for eksempel De Kanariske Øer, er De Forenede Arabiske Emirater et betydeligt mere solsikkert rejsemål.

Fly

Fra Kastrup i København tager en flyrejse til Dubai ca. 6 timer og 30 min. Er slutdestinationen hovedstaden Abu Dhabi, tager rejsen ca. 1 time længere.

Fly til Dubai International Airport afgår dagligt med de fleste flyselskaber fra alle nordiske hovedstæder. København har for tiden to regulære linjer med direkte fly til Dubai i form af Norwegian og FAEs eget prisbelønnede flyselskab Emirates. 

Vil du billigt afsted? En mellemlanding eller to vil selvfølgelig forlænge din rejsetid, men også være mere skånsom for dit rejsebudget.

Pakkerejser

Pakkerejser er en behagelig og nem måde at få en afslappet ferie, uden man behøver at sammensætte alle dele af ferien selv. Slip for at tænke på at booke flysæde, bolig og i nogle tilfælde måltider. FAE vrimler med førsteklasses all-inclusive-hoteller, hvor serviceniveauet er i absolut verdensklasse. Ikke nok med at du er beskyttet af pakkerejseloven, det bliver også lettere for eksempel at booke transfer og arrangerede udflugter. Kort og godt, den smarteste måde at maksimere din rejse! 

Alle de store charterarrangører tilbyder pakkerejser til samtlige af De Forenede Arabiske Emirater, ikke kun Dubai. Apollo har f.eks. et bredt udvalg af rejser til alle typer af rejsende. Alt fra byhoteller, luksuriøse resorter og sportshoteller.

Transfer

Transfer til og fra Dubai International Airport kan ske med både metro, taxi og bus. På cirka en halv time ankommer du til dit hotel i Dubai city. 

Her kan du læse om, hvordan du lettest kommer omkring i De Forenede Arabiske Emirater.