Forstå omverden gennem VR

Virtual Reality-revolutionen er her. Inden for en nær fremtid vil VR være en mindst lige så naturlig platform for visuelle oplevelser, som de skærme vi anvender i dag, og som vi ikke kan fjerne blikket fra. Potentialet er enormt, ikke bare i underholdningsøjemed, men også som et værktøj til at sprede viden.

Som en tilføjelse til den prestigefulde Nobelpris i fysik har det svenske Nobelmuseum indledt et samarbejde med HTC Vive og CLVR Works, som i fællesskab har udviklet en uddannelsesapp, hvor brugeren fra et VR-perspektiv på materieniveau lærer, hvordan vores verden er opbygget. Applikationen er en del af Nobelmuseets turnerende udstilling, ”Understanding matter”, som i 2017 har slået vejen forbi Dubai.

Det er ingen tilfældighed, at Nobelmuseet valgte netop Dubai og De Forenede Arabiske Emirater som indkørselsport for sin VR-app i den arabiske verden. Dubai går forrest og driver udviklingen, når det gælder Virtual Reality (VR) og Artificial Intelligence (AI). I løbet af 2017 er det første robotpoliti blandt andet begyndt at patruljere langs byens gader. Inden år 2030 skal 25% af Dubais politistyrke bestå af intelligente cyborger.   

Det sker i UAE

Guides

Hotel i UAE