Alting og lidt mere på luksushotellet Grand Hyatt Dubai

I direkte forlængelse af Dubais hyggelig gamle bydel i Bur Dubai finder man det populære luksushotel Grand Hyatt Dubai. Her i den sydlige omegn af Dubai Creek er livet næsten for behageligt. Ud over beliggenheden i nærheden af Dubais spændende souk-distrikt og kulturhistoriske centrum, i gåafstand til blandt andet. den store moske Grand Mosque og Dubai Museum, tilbyder Grand Hyatt Dubais en række muligheder for dem, der hellere vil nyde ferien på hotellet.

Grand Hyatt Dubai er et hotel, der ikke uden grund har fortjent sine fem stjerner. Det skyldes i høj grad deres dygtighed inden for det kulinariske og rekreative område.  Hotellet har ikke mindre end 13 (!) restauranter og barer i topklasse med køkkener fra alle verdenshjørner.

Til dem, der bare gerne vil slappe af, anbefaler vi en behandling i hotellets prisbelønnede spa- og fitness område Ahasees Spa & Club. Hvis man foretrækker at slappe af ved poolen med en paraplydrink i hånden, er der 4 swimmingpools at vælge imellem. Børnene kan bruge rutschebanerne ved børnepoolen, mens du tager en pause fra varmen i den 20 meter lange indendørspool.

Højdepunkter på Grand Hyatt Dubai:

  • 682 værelser i deluxe-kategorien, heraf 38 suiter med udsigt over Dubais skyline.
  • Tæt på Dubais største seværdigheder – inklusiv den gamle by, Dubai Mall, guld- & krydderi-souk‹erne, Burj Khalifa, Dubai World Trade Center og Dubai International Airport.
  • Stort poolområde med børne- og  indendørspool.
  • Prisbelønnet spa- og fitness område.
  • 13 restauranter og barer.
  • Egen børneklub (engelsksproget) og frisør.
  • I gåafstand fra Dubais tunnelbane – verdens længste førerløse Metro.

Flere billeder

Aktiviteter i nærheden af Grand Hyatt Dubai

Skift korthøjde

Guides