Fairmont Fujairah Beach Resort

Fairmont Fujairah Beach Resort – til aktiv ferie

Det nyåbnede luksus resort Fairmont Fujairah Beach Resort er beliggende i De Forenede Arabiske Emiraters østlige emirat Fujairah. At man har valgt at bygge et nyt Apollo Sports-hotel i lige præcis dette område er ikke så sært. Fujairah og specielt kystområdet Dibba tilbyder aktivt friluftsliv i overflod og regnes for at være De Forenede Arabiske Emiraters store dykkerdestination.

Fairmont Fujairah Beach Resort er et smagfuldt resort. hvor “modern bohemian” møder tidløs art deco med designindslag af arabesker. Hotellet er specielt velegnet til dem, der gerne vil have en aktiv ferie. Til dem, der foretrækker vandaktiviteter, tilbyder dykkercentret snorkeldykning, flaskedykning, windsurfing, kajak- og kanoudlejning, vandski og meget mere! Langs stranden kan man vælge at nyde solen eller spille beach volley, lave vandgymnastik eller deltage yogaundervisning. Er man en vovehals, kan der også leje mountainbikes, hvor man kan begive sig ud i terrænet i Fujairah. Der er desuden masser af vandrestier i de omkringliggende Hajar Mountains, hvis man kan lide at vandre.

Derefter kan man slappe af i det luksuriøse poolområde eller få en velfortjent behandling i Fairmont Fujairah Beach Resorts førsteklasses wellness område, Willow Stream Spa. Afslut en perfekt feriedag med en udsøgt fisk- og skaldyrsmiddag på The Copper Lobster eller et af Fairmont Fujairah Beach Resorts andre spisesteder.

Lava Beach Club

Fairmont Fujairah Beach Resorts nyåbnede strandområde hedder Lava Beach Club og tilbyder underholdning for enhver smag og rejsende. Tag en paradisdrink i den luksuriøse pool, se ud over Omanbugten og bliv revet med af resident-DJ´ens skønne beats. Lava Beach Club har plads til hele 400 gæster og tilbyder alt, hvad en god stund skal indeholde – det vil sige sol, bad, mad, drinks og god musik. Familierejsende kan slappe af ved børnepoolen og lade børnene more sig i børneklubben.

Rejser man med familie, partner eller venner – så er Fairmont Fujairah Beach Resort the place to be!

Højdepunkter på Fairmont Fujairah Beach Resort:

  • Adgang til privat marina og Beach Club.
  • Lava Beach ClubDag og aften er der noget i gang i Fujairahs sjoveste strandområde.   
  • Willow Stream Spa – skønne behandlinger i helse- og wellness området.
  • Luksuspool- og aktivitetsområde for lounge eller træning.
  • Dykkercenter og mulighed for at dyrke flere forskellige vandsportsaktiviteter.
  • Tæt på flere populære seværdigheder, såsom Shejk Zayed Moskéen, Fujairah Fort, Ain al-Madhab Hot Springs og Hajar Mountains.
Bestil nu!

Flere billeder

Aktiviteter i nærheden af ​​Fairmont Fujairah Beach Resort

Skift korthøjde

Guides