Fairmont Ajman – luksushotel med fantastisk strandbeliggenhed

Bo på hotel, der ligeså godt kunne have været med i The Great Gatsby. Storslået, luksuriøst, glamourøst og tæt på stranden. Ajman, emiratet lige nord for Dubai, er blevet et populært rejsemål for rejsende, der foretrækker lidt langsommere tempo og charmerede atmosfære.

Det femstjernede hotel Fairmont Ajman tilbyder både charmerende, pittoresk stemning og en overflod af aktiviteter. Hæng ud på den 200 meter lange private strand eller ved poolen, spil beachvolley, tennis eller bordtennis, lej en kajak, og køb spa-behandlinger.

Det er nok bare at se billederne nedenfor for at konstatere, at Fairmont Ajman ikke er et helt almindeligt hotel. Beliggenheden lige ned til stranden, 14 etager og helt unik arkitektur gør Fairmont Ajman til et af De Forenede Arabiske Emiraters mest spektakulære hotelbyggerier.

Når sulten melder sig? På Fairmont Ajman er der et stort udvalg af restauranter at vælge imellem. Blandt de otte restauranter på hotellet finder man blandt andet familierestauranten Kiyi, som serverer lækkerier fra det tyrkiske køkken.

Drinks kan nydes i poolbaren, mens børnene plasker i børnepoolen. Alle, der holder af at shoppe, kan begive sig ind til centrum, der ligger ca. 1,5 km væk, eller tage den 30 minutter lange tur i bil ind til de mange butikker i Dubais bycentrum.

Højdepunkter på Fairmont Ajman

  • 252 hotelværelser og suiter med fantastisk udsigt over den Persiske bugt
  • Familievenligt resort med børnepool, børneklub og sammenhængende familieværelser.
  • 8 restauranter med stort, varieret udvalg af kulinariske oplevelser
  • 200 meter lang privat strand med mulighed for at dyrke forskellige vandaktiviteter
  • Spaområde
  • Beach volleyball- og tennisbane
  • Beliggende 30 minutter fra Dubai og 15 minutter fra Sharjah International Airport med bil
Bestil nu!

Flere billeder

Aktiviteter i nærheden af ​​Fairmont Ajman

Skift korthøjde

Guides