At rejse med børn til UAE – Coach Milla har styr på det!

  1. 3 Maj 2017
  2. Aktiviteter

Men det allerbedste var nok den ørkensafari, vi tog på. Wow, siger hele familien!

Hun er en personlig træner og civilingeniør, som via sin populære blog – og fra alle verdenshjørner – opmuntrer alle til at bevæge sig. I begyndelsen af 2017 tog Milla Åkerlund hele familien med sig på en drømmerejse til Dubai og Fujairah. En rejse, som hendes to sønner, Alvar og Ivar på 4 og 6 år, sent vil glemme. Visit UAE udnyttede muligheden for at høre om, hvordan det er at rejse med børn i De Forenede Arabiske Emirater.

Hvad er dit generelle indtryk af UAE som rejsemål?

Det varierer afhængig af, om man rejser til Dubai eller til et mindre område som Fujairah, hvor vi tog til. Det er varmt, rent og kulturen er helt klart anderledes. Man bliver nysgerrig efter at vide, hvordan tingene fungerer. I Dubai er der luksus over alt, hvorimod man uden for Dubai ser mere almindelige mennesker og huse.

Hvordan er det at rejse til De Forenede Arabiske Emirater med børn?

Det fungerer virkelig godt. Afstanden er ikke så stor, så rejsetiden er ideel sammenlignet med eksempelvis Thailand. Der er virkelig mange spændende ting, som børnene kan gå på opdagelse i og naturligvis også gode bademuligheder.

I boede på Apollos Mondo Family Resort-koncept på jeres ferie. Hvordan oplevede I hotellet?

Apollo Mondo Family Resort er perfekt for familien, idet der er noget alle. Gode træningsfaciliteter, god mad, og børneklubben/svømmeskolen gør alle glade.

Fortæl lidt om dig selv og den træning du gjorde på ferien

Jeg driver min egen virksomhed som personlig træner og har arbejdet meget med børn og familier. Vi forældre skaber fundamentet for vores børns sundhed, og at arbejde med dette er min største passion. At rejse og opleve nye steder og kulturer er en anden stor interesse, og at arbejde med træningsrejser er noget af det sjoveste, jeg ved. På Apollo Mondo Family Resort har jeg i fællesskab med min forretningspartner, Anna Lissjanis, drevet konceptet, Frisk og Stærk Familie, hvor vi ved glæden ved bevægelse og leg opmuntrer hele familien, inklusive de yngste børn, til at få rørt sig.

Hvad lavede I under jeres ophold?

Vi tog til Dubai, hvilket var sjovt! Men det allerbedste var nok den ørkensafari, vi tog på. Wow, siger hele familien!

Hvilke tips og råd vil du dele ud af fra ferien?

Sørg for at respektere reglerne for anstændig påklædning, hvis du bevæger dig uden for turistområderne og hotellet. Udnyt muligheden for at træne lidt på ferien, så får du det meget bedre senere! Morgenyogaen på hotellet var magisk! Og så mener jeg, at ørkensafarien er et must.

Hvad tager du med dig fra rejsen?

At hele familien har lært meget om en ganske anderledes kultur. Det er en erfaring, som også børnene kan tage med sig resten af livet. Man bliver helt enkelt rigere af at rejse.

Flere guider