Oplevelser i Dubai – 5 enorme forlystelsesparker du skal besøge

  1. 19 Maj 2017
  2. Aktiviteter

Rutsjebanerne, som opdateres op til hver sæson, tilhører verdens førende og får selv den mest vovemodige til at rykke tilbage i sædet.

Det er ingen overdrivelse at påstå, at Dubai og UAE er blevet et paradis for dem, der søger adrenalinkicks og spænding. Tema- og forlystelsesparkerne popper op som svampe i Dubais ørkenlandskab. I den benhårde konkurrence inden for forlystelsesverden er parkernes ejere nødt til at gøre deres yderste for at lokke de besøgende til sig.

Dette betyder, at hver eneste nyåbnede forlystelsespark eller rutsjebane altid er større og mere storslået end sin forgænger. Rutsjebanerne, som opdateres op til hver sæson, tilhører verdens førende og får selv den mest vovemodige til at rykke tilbage i sædet.

Visit UAE har oplistet 5 forlystelsesparker i Dubai, som tilbyder virkelighedsflugt for hele familien.

IMG Worlds of Adventure

IMG Worlds of Adventure er, siden man slog dørene op for første gang i 2016, verdens største indendørs forlystelsespark. Dubais nye rekordholder er 28 fodboldbaner stor og et komplet underholdningscenter med noget for enhver smag.

Tag alle de ture I vil i de mere end 20 forlystelser og bliv underholdt i parkens 4 temaafdelinger. Kom i nærkontakt med T-Rex og velociraptorer i Jurassic Park-flirten, Lost Valley, spis langs IMG Boulevard eller mød de elskværdige karakterer fra Marvels og Cartoon Networks animerede verden.

Motiongate Dubai

Motiongate

Filmelsker? I Motiongate deles tre af Hollywoods mest ikoniske filmstudier – DreamWorks Animation, Columbia Pictures og Lionsgate – om parkens plads. Eller hvad siger du til nervepirrende forlystelser baserede på titler som Ghostbuster, Underworld, Hunger Games m.fl.? De mindste børn vil aldrig glemme, da de mødte alle de farvestrålende karakterer fra Smølferne, Shrek, Madagascar og Kung Fu Panda.

Motiongate
Bollywood Dubai

Bollywood Parks

Et stenkast fra Motiongate ligger endnu en megaforlystelsespark til dig, som ikke kan få nok af det filmiske. I Bollywood Parks kan du stifte bekendtskab med Indiens svar på Hollywood. Uanset genren, så er filmene fra Bollywoodfabrikken altid storslåede og effektfulde værker, hvor sang- og dansenumrene har en naturlig plads. Et perfekt udgangspunkt for en underholdende forlystelsespark!

Bollywood Parks
Människor på Legoland Dubai

Legoland Dubai

En nordisk klassiker, der aldrig går af mode, har etableret sig i Mellemøsten. 40 sjove forlystelser og masser af spændende shows med Legotemaer venter i Legoland Dubai. I kan også lade jer betage af miniaturesamfundet, hvor blandt andet Dubais førende kendetegn er afbildet i form af mere end 20 millioner byggeklodser.

Legoland, Motiongate og Bollywood Parks ligger side om side og danner tilsammen Dubai Parks and Resorts. Her ligger desuden også vandlandet, Legoland Water Park.

Legoland Dubai
Människor i Global Village Dubai

Global Village

Stedet, hvor det kun tager et par timer at rejse jorden rundt. Global Village er, som navnet antyder, en temapark lidt uden for Dubai, hvor hele verden er repræsenteret. Hele 36 pavilloner, der byder på kultur, mad, shopping og underholdning fra mere end 70 lande og mere end 50 forlystelser og masser af koncerter.

Global Village

Forlystelsesparker