Noget for alle på oplevelsesøen Yas Island i Abu Dhabi

  1. 6 August 2018
  2. Aktiviteter

Målet med Yas Island har fra starten været at skabe Mellemøstens største samlingsplads for forlystelser og underholdning.

I Abu Dhabis nordøstlige dele, et stenkast fra Abu Dhabi International Airport, ligger Yas Island. En 25 kvadratkilometer stor ø midt ude i ørkenen, som omkranses af Abu Dhabis mange indløb af kanaler og bugter.

Målet med Yas Island har fra starten været at skabe Mellemøstens største samlingsplads for forlystelser og underholdning. Dette indebærer blandt andet fantastiske paradisstrande, gigantiske forlystelsesparker, luksuriøse shoppingcentre, vandland, massevis af restauranter og en Formel 1-bane. Et imponerende udvalg, som er skabt i løbet af en 10-årig periode.

Mere end 25 millioner mennesker besøger Yas Island i Abu Dhabi hvert år. Vi guider dig gennem det store udvalg af aktiviteter. Her er noget for alle.

Flicka i Ferraribil på Ferrari World

Fart over feltet i Ferrari World

Store dele af Yas Island er tilegnet fart og hestekræfter. Ikke nok med at øen huser den klassiske formel 1-bane Yas Marina Circuit, her er også Ferrari World – en forlystelsespark, hvor alt drejer sig om det verdenskendte italienske bilmærke. Både store og små besøgende får mulighed for at køre deres drømmebil. Oplev G-kræfterne i verdens hurtigste rutsjebane, Ferrari-gokart, prøv F1-simulatoren eller fråd i det italienske køkken.

Gå tur på kajerne i Yas Marina

Et af Yas Islands og Abu Dhabis bedste steder at gå tur findes på havnen Yas Marina, som ligger i direkte tilslutning til formel 1-banen. Her ligger elegante luksusyachter langs kajerne sammen med vandflyvemaskiner, vandsport, legepladser og et stort udvalg af restauranter. Slå dig ned ved en udendørsservering, tag en dyb indånding og indtag folkelivet.

Skru op og ned for tempoet på Yas Beach

På Yas Islands sydlige spids ligger Abu Dhabis bedste beach club. En pletfri sandstrand med masser af balinesiske solsenge at slappe af i. Køl dig ned i Al Raha Creeks vand eller nyd en dejlig drink i Yas Beach forskellige pools.

Til dem, der heller vil være aktive, arrangeres der beach volley, poolpartys og DJ-fredag. Madelskeren kan vælge og vrage mellem mange gode restauranter.

Yas Mall – for den shoppinglystne

Yas Mall kvalificerer sig til at være De Forenede Arabiske Emiraters næststørste stormagasin. Hvilket siger meget i et land, som flyder over af gigantiske shoppingkomplekser. Luksuriøst og moderne indrettet med hundredvis af butikker fra internationale og lokale varemærker. Yas Mall indeholder også en biograf, adskillige spisesteder og et stort legeland.

Køl ned og leg i Yas Waterworld

I FAEs ørkenhede er det ikke så mærkeligt, at udvalget af kølende vandland er stort. Abu Dhabis bedste vandland ligger også på Yas Island og har navnet Yas Waterworld. Både børn og voksne kan finde en favorit blandt de i alt 45 attraktioner, som parken tilbyder. Svimlende vandrutsjebaner selvfølgelig, men også “tørre” rutsjebaner. 

Mød filmheltene i Warner Bros. World Abu Dhabi

I sommeren 2018 åbner dørene til Warner Bros. World Abu Dhabi. En forlystelsespark, der giver liv til alle de ikoniske karakterer, som det klassiske filmselskab Warner Bros. har skabt. En fantastisk verden, hvor du for eksempel endelig kan besøge Batmangrotten, Supermands Metropolis, familien Flintstone, Snurre Snup og Tom & Jerry. Alle med et åbent og legesygt sind kommer til at stortrives!

Guider