Hvor skal man bo i Dubai?

  1. 23 Oktober 2018
  2. Aktiviteter

Hæng ud med “locals”, spis prisvenlig mad, køb ind på soukerne og tag en abrabåd over kanalen

Dubai er en verdensby, hvor hver bydel har sin egen charme og fordele. Fra hypermoderne finanskvarterer og strandpromenader til klassiske arabiske gader. Mulighederne er mange. Så hvor skal man bo i Dubai som turist? Det vil vi forsøge at udrede i denne guide.

Hvor skal man bo i Dubai som turist?

Hvis man vælger et hotel omkring The Palm eller Dubai Marina, så får man lidt af hvert. Høje skyskrabere, massevis af restauranter, fine hoteller og vidtstrakte sandstrande at udforske. Perfekt for dig, der vil kombinere sol- og badeferie med et spændende byophold. Gåture langs marinaen og de lange strande er dejlige aftenaktiviteter. Anbefalede hoteller i området er Atlantis The Palm, Jumeirah Zabeel Saray, JA Ocean View og JA Jebel Beach.

Et andet naturligt svar på spørgsmålet om, hvor man skal bo i Dubai som turist, er Downtown Dubai. Det vil sige midt i det hele, i skyggen af verdens højeste bygning Burj Khalifa og enorme shoppingcentre såsom Dubai Malls. For dig, der vil mærke byens puls, men stadig nemt kunne komme til stranden, når varmen kræver det. To populære hoteller i Downtown Dubai er Palace Downtown og Armani Hotel Dubai.

Langs med begge sider af Dubaibugten ligger byens ældre dele Bur Dubai og Deira. Her er den overdådige luksus skiftet ud med det “ægte” Dubai, som har en længere historie at fortælle, end mange tror. Hæng ud med “locals”, spis prisvenlig mad, køb ind på soukerne og tag en abrabåd over kanalen. Der er masser af hoteller at vælge imellem – vi kan varmt anbefale Grand Hyatt Dubai og Savoy Central. Sidstnævnte ligger tæt på alle seværdigheder i området og er med ejeren Faroukh Sunny i spidsen kendt for sin upåklagelige service.

Hvor skal man bo i Dubai med børn?

Et spørgsmål, der ofte dukker op, er: hvor skal man bo i Dubai med børn? At rejse med børn stiller jo unægteligt nogle andre krav til et hotel eller område, end når man rejser som par. Ser man nærmere på ovennævnte områder, så har området omkring Palm Jumeirah flest aktiviteter for børn. Her er bl.a. vandlandet Wild Wadi Waterpark, sandstrande at lege på som Jumeirah Beach og Kite Beach samt flere hoteller, som er tilpasset til børn med flere pools og børneklubber. Derudover tager det ikke lang tid at tage til en af Dubais mange forlystelsesparker.

Flere guider om Dubai