Hvor går efterårets weekendtur hen?

  1. 21 September 2018
  2. Aktiviteter

Velkommen til det ultimative året-rundt-rejsemål!

Sommeren ebber stille ud og giver plads til mørke aftener og lave temperaturer. Er du allerede nostalgisk? En weekendtur i efteråret gør det lettere at klare en lang vinter. Hvor går din weekendtur i efteråret hen?

Vælg solgaranti og sommervejr – vælg Dubai!

Kun 6 timers flyvetur væk

Men ligger De Forenede Arabiske Emirater ikke for langt væk geografisk til en weekendtur i efteråret? Er din umiddelbare tanke måske. Dubai og de øvrige emirater i FAE ligger tættere på, end du tror. Et direkte fly til Dubai fra de nordiske lande tager kun ca. 6 timer og 30 min. Vel fremme i Dubai International Airport er du kun en kort taxatur fra byens centrum.

Varme- og solgaranti

Man vil jo helst have, at efterårets weekendtur skal gå til et varmt sted. Velkommen til det ultimative året-rundt-rejsemål! Dubai og FAE byder på et tropisk ørkenklima uanset, hvilken årstid man vælger at tage afsted på. I efterårs- og vintermånederne ligger middeltemperaturen altid lige under 30 grader.

Varmt og skønt er også badevandet, som ligger på cirka samme middeltemperatur. Med andre ord et paradis for dem, der vil ligge og nyde livet på en perfekt sandstrand. En vare, der findes masser af langs Den Persiske Bugts lange kyststrækning. 

Verdens længste, højeste og største...

Dubai er verdenskendt for at slå alle mulige verdensrekorder. Hvilket betyder, at der er en overflod af seværdigheder at se på efterårets weekendtur. I løbet af bare en dag kan I for eksempel nyde den utrolige udsigt fra verdens højeste bygning Burj Khalifa, verdens største koreograferede fontæne Dubai Fountain og verdens største indkøbscenter The Dubai Mall.

Andre selvfølgelige stop at miste pusten over på weekendturen er det berømte luksushotel Burj Al Arab, den palmeformede ø Palm Jumeirah og Dubais skyline af mægtige skyskrabere. Vil du have en pause fra sommerheden? Hvorfor ikke tage nogle sving på Ski Dubais indendørs skibakke?

Oplev den gamle by og shopping i verdensklasse

Det er let at tro, at supermoderne Dubai kun består af prangende nybyggeri. Det er ikke tilfældet. I Dubais ældre kvarter får I et indblik i byens historie, tager en traditionel Abra-båd over Dubaibugten, drikker arabisk kaffe og spadserer rundt mellem soukerne – Dubais svar på markeder. Få et glimt af det “ægte” Dubai på Dubai Museum og besøg byens ældste byggeri, Al Fahidi Fort, som blev opført i 1787. Sørg også for at tage på et åndeligt besøg i moskeen Grand Dubai Mosque, som ligger langs Dubai Creek.      

Netop shoppingscenen er en af Dubais bedste sider. Udvalget er enormt og de luftkonditionerede shoppingcentre ligger tæt. Det ene mere luksuriøst end det andet. Køb eksklusiv mode i Mall of the Emirates eller find mærketøj i Dubai Outlet Mall. Som regel er et mall i Dubai mere et fedt oplevelsescenter end bare en samling butikker under samme tag.

Så, drop Kanarieøerne i år – giv fremtidsbyen Dubai en chance!

Guider