Dubai by night – 5 natklubber i Great Gatsby-klasse

  1. 4 Maj 2017
  2. Barer & klubber

Vil du danse? Her kommer den ultimative liste med Dubais bedste natklubber! Dubai har et stort og bredt udbud af natklubber og barer med noget for enhver smag og prisklasse. Der er natklubber til alle ugens dage, men generelt set er tirsdag, torsdag og fredag de bedste dage at gå ud. Det er værd at bemærke, at der er en 21-års aldersgrænse, og at klubberne lukker kl. 03.00.

Det er ikke usædvanligt, at barer og klubber i Dubai har såkaldte ”Ladies Nights”, hvor kvinder serveres gratis drinks.

Cavalli Club

Hvis du er ude efter extravagant luksus og glimmer, så er Cavalli Club et must. Cavalli Club ligger i Fairmont Hotel og blev lanceret i selskab med Roberto Cavalli. Her hersker ”more is more” med en noget bemærkelsesværdig indretning med store krystallysekroner, der skinner i neon, vandfald, et dyrisk tema med både zebra- og leopardrum og pelsdækkede vægge. Det er ikke uden grund, at mange kendisser og berømte DJs lokkes hertil.

White Dubai

Ønskes et lysshow, dans under åben himmel og 360 graders udsigt over Dubai? Besøg i så fald White Dubai – en natklub beliggende på Meydan Racecourses tagetage. I år 2015 blev White Dubai udset til Dubais bedste natklub, og her bydes der på akrobatisk underholdning, et ekstraordinært lysshow og optrædener af kendisser og store DJs.

Cirque le Soir

Du søger en rigtig oplevelse for alle dine sanser. Led selskabet mod Cirque le Soir – der venter dig en oplevelse, du sent vil glemme. Cirque le Soir tager skridtet videre end de almindelige natklubber og tilbyder et cirkus i natklub miljø. Træd ind og bliv underholdt af en surrealistisk atmosfære, klovne, dansende dværge og cirkustricks.

People by Crystal

Har du altid ønsket at feste i en glaspyramide? Velkommen til People by Crystal, en toetagers-natklub højest op i Raffles Hotel. Klubben er formet som en pyramide og har glasoverdækkede vægge – udsigten er noget for sig selv. De bedste dage at besøge klubben er torsdag og fredag.

Eden Beach Club

Noget lidt roligere på agendaen? Eden Beach Club er i så fald værd at tjekke ud. Om dagen slapper man af i en bungalow med en cocktail i hånden eller hopper ned i en af poolerne. Hen mod aftenen åbner The Lounge med middag og underholdning fra kendte artister og optrædende.

Flere guider