Det eventyrlige mekka Ras Al Khaimah

  1. 3 Maj 2017
  2. Aktiviteter

I UAEs nordligste emirat, Ras Al Khaimah, er der masser af aktiviteter for den eventyrlystne.

Vi vil fortælle hele historien om UAE. Med al respekt for Dubai, så har UAE meget mere at byde på udover udbuddet i regionens mest kendte by. Mange drager til De Forenede Arabiske Emirater på klassisk sol- og badeferie. At slå sig ned på stranden er naturligvis lokkende, når temperaturen næsten altid kommer et godt stykke over 30 grader.

Men der findes alternativer for den, som gerne vil have pulsen op og udvide sin geografiske horisont. I UAEs nordligste emirat, Ras Al Khaimah, er der masser af aktiviteter for den eventyrlystne.

Hiking i Hajar Mountains

Ras Al Khaimah er kendt for sine imponerende bjergkæder. Tag vandrestøvlerne på og track op til UAEs højeste punkt, Jebel Jais, som strækker sig 1.934 meter over havet. Den arabiske solnedgang bliver ikke mere storslået.

Cykling og klatring

Til den, som ikke ønsker at komme frem til fods, tilbydes der også cykling og klatring som uforglemmelige eventyr i bjergene.

Vandsport

Over 60 km kyst åbner for en hel del muligheder. Alhamra Residence & Village, Fly Fish Watersports Club, Al Hamra Marina & Yacht Club, DoubleTree by Hilton Marjan Island og Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa er “the place to be”, hvis du synes om dykning, vandscootere, wakeboarding, parasailing, flyboarding, fiskeri m.m.

Flere guider