De 5 hyggeligste barer i Abu Dhabi

  1. 4 Maj 2017
  2. Barer & klubber

Tag tidsmaskinen tilbage til det gamle Hollywoods glansperiode, hvor old-fashioned cocktails og jazzpianister var fast inventar på barerne.

Hvad enten du ønsker en god drink inden middagen eller at koble af en stund inden sengetid, tilbyder Abu Dhabis barscene adskillige lokkende valgmuligheder. Abu Dhabis udbud af barer er vokset eksplosivt de seneste år. Kig især efter hotellerne, da de fleste pubber og barer ligger der. Her er fem af vores barfavoritter i De Forenede Arabiske Emiraters hovedstad.

Skylite Rooftop Lounge at Yas Viceroy

Med en skyline som Abu Dhabis er frekvensen af rooftop-barer høj. Skylite Rooftop Lounge finder vi i Yas Marina-distriktet, indrettet i hyggelig og chic dekor med udsigt over Abu Dhabis Formel 1-bane. Dette medvirker til, at banen er ekstra befolket under den hæsblæsende Formel 1-sæson.

Hemingway’s Bar

Ti minutters gåtur fra bymidten ligger en af Abu Dhabis mest populære barer. Hemingway’s Bar er kendt for sin varme og afslappende atmosfære. Nyd de lækre fajitas til øllen, mens du hygger dig med dit selskab eller ser de seneste sportsbegivenheder på tv-skærmene.

Porter’s Pub

Klassisk britisk pub på hotellet, Grand Millennium Al Whada – naturligvis indrettet med en patenteret London-rød telefonboks. Vælg mellem det store udbud af ales og burgere og sug den hyggelige, hjemlige stemning til dig.

Cristal Champagne and Cigar Bar

Hvis du vil hæve standarden en smule, er den charmerende Cristal Champagne and Cigar Bar værd at tjekke ud. Tag tidsmaskinen tilbage til det gamle Hollywoods glansperiode, hvor old-fashioned cocktails og jazzpianister var fast inventar på barerne. Cristal Champagne and Cigar Bar ligger på Millennium Corniche Hotel.

The Jazz and Fizz Bar

Hvis du synes om livemusik til drinken, byder The Jazz and Fizz Bars musikere på en god oplevelse på Sofitel Hotel. Deres signaturdrinks, der koster mellem 90-200 dirham, er hver eneste krone værd. Svært at vælge? Prøv The Espresso Martini og Gold Sour, så bliver du ikke skuffet.

Flere guider