Foto: Katarina Premfors

De 5 bedste restauranter i Dubai

  1. 3 Maj 2017
  2. Barer & klubber

Al Hadeerah ligger midt ude i ørkenen, og serveringen sker udendørs i selskab med sandklitterne.

Udbuddet af restauranter i Dubai er som med alle andre aktiviteter og forlystelser i byen – det er svært at vide, hvad man skal begynde med i al overfloden. Her er fem af vores personlige favoritter med forskellige prisniveauer, som får vandet til at løbe i munden.

Pierchic

Vi starter med det, der betragtes som en af Dubais bedste skaldyrsrestauranter. Længst ude på molen, der ligger i nærheden af hotel Al Qasr, kan man nyde fiske- og skaldyrsretter af højeste kvalitet. Når man fra sit bord ser udsigten over Den Arabiske Golf, er det ikke svært at forstå, at Pierchic flere gange er kåret som Dubais mest romantiske restaurant.

Warehouse

Stor appetit? Da kan et besøg på brunchen, som restaurant Warehouse i bydelen Al Garhoud serverer, virkelig anbefales. Spis og drik lige så meget du vil af den lækre grillbuffet til en overkommelig pris.

Al Hadeerah på Bab Al Shams

På mange måder mere en oplevelse end et restaurantsbesøg. Al Hadeerah ligger midt ude i ørkenen, og serveringen sker udendørs i selskab med sandklitterne. Som supplement til den førsteklasses mad bydes der på underholdning i form af mavedans, folkedans, falkeshows og mulighed for at opleve de omgivende miljøer fra kamelryg.

Armani Amal

Den berømte designer, Armani, har hele tre restaurantkoncepter i verdens – på nuværende tidspunkt – højeste bygning, Burj Khalifa. Armani Amal fokuserer på indisk fine dining, Armani Hashi har japansk menu, mens Armani Ristorante læner sig mod delikatesser fra Middelhavet. Det er selvfølgelig designet under opsyn af stjernedesigneren himself, Mr. Giorgio Armani.

Reem Al Bawadi

Skik følge eller land fly. Reem Al Bawadi er en prisvindende restaurantkæde med Mellemøstligt tema, som er placeret 12 forskellige steder i UAE, Bahrain og Saudi-Arabien. I Dubai findes restauranten i Dubai Marina, langs Jumeirah Beach Road, Sheikh Mohammed Bin Rashid Blvd. og Sheikh Zayed Road.

Flere guider