Burj Khalifa – verdens højeste bygning

  1. 3 Maj 2017
  2. Aktiviteter

162 etager bestående af et Armani-designet hotel, fantastiske restauranter og flere udsigtsplatforme gør Burj Khalifa til et obligatorisk besøg under Dubai-opholdet.

Dubais skyline vrimler med fornemme skyskrabere, som tager pusten fra en. Én skyskraber stjal dog al opmærksomheden. Med sine 828 meter har Burj Khalifa, siden den stod færdig i 2010, været verdens højeste bygning. Det gør den 196 meter højere end verdens næsthøjeste skyskraber.

Opført midt i den hypermoderne bydel, Downtown Dubai, med indgang i Dubai Mall, står Burj Khalifa som en fryd for øjet – udvendig som indvendig. 162 etager bestående af et Armani-designet hotel, fantastiske restauranter og flere udsigtsplatforme gør Burj Khalifa til et obligatorisk besøg under Dubai-opholdet.

På 124. etage finder man udsigtsplatformen, At The Top, som byder på en enestående udsigt over Dubai City, Den Persiske Bugt og den omkringliggende ørken. Hvis man ikke er bange for højder, kan man tage en af de 57 elevatorer helt op til 148. etage, hvor det nye observatorium, At The Top SKY, ligger.

Prisen for at tage en tur op i Burj Khalifa varierer alt afhængig af, hvornår du vælger at besøge skyskraberen over dem alle. Formiddag og aften kan du slippe med cirka 300 kroner, hvilket er de billigste tidspunkter. Et godt tip er at deltage i en arrangeret aftenudflugt i Dubai, som kombinerer Burj Khalifa med andre kendte seværdigheder – som eksempelvis Burj Al Arab, Palm Jumeirah og springvandshowet ved Dubai Mall.

Flere guider