4 strandnære hoteller i Dubai

  1. 3 Maj 2017
  2. Barer & klubber

Der ligger flere flotte hoteller i luksuskategorien ude langs The Palms trækroner med vidunderlige sandstrande

Dubais kyststrækning med lutter kridhvide sandstrande er noget ud over det sædvanlige. Uanset hvilket hotel du vælger at bo på under dit ophold i en af verdens vildeste byer, har du aldrig langt til den nærmeste strand, hvor du kan stege i solen. Hotellerne råder ofte over egne strande, der af og til kan være reserveret eksklusivt for hotellets egne gæster.

Hvis du vil have gåafstand fra morgenmadsbuffeten til solstolene på stranden, skal du booke dig ind på nogen af de følgende strandnære hoteller i Dubai.

Atlantis The Palm

Sammen med Burj Al Arab er Atlantis The Palm symbolet på, hvad et hotel i Dubai kan være. Luksuriøst, eksklusivt, overdådigt og opført et helt specielt sted. På palmeøens spids tårner Atlantis sig op foran en storslået sandstrand. Den, som ønsker afveksling, kan besøge Mellemøstens største vandpark, Aquaventure Waterpark, som ligger lige ved siden af.

JA Jebel Ali Beach

Der ligger flere flotte hoteller i luksuskategorien ude langs The Palms trækroner med vidunderlige sandstrande. Præcis ved stammens rødder ligger den prisvenlige hotelperle, JA Jebel Ali Beach, med sin kridhvide sandstrand. Et fantastisk All Inclusive-alternativ uden at gå på kompromis med den høje standard.

JA Ocean View

Selvom du vælger at bo centralt på et af de hoteller, som huses i Dubais utallige skyskrabere, er afstanden til byens strandkyst kort. Fra det nyrenoverede JA Ocean Views pool på taget kan du ikke bare nyde en magisk udsigt over Den Persiske Bugts hav, men også tage hotelelevatoren direkte ned til folkelivet langs strandpromenaden, The Walk.

Hilton Dubai Jumeirah

Overvej også Hilton Dubai Jumeirah, som er et hotel med en fantastisk beliggenhed ved The Walk. Arbejd på din ”tan” på Jumeirah Beach om dagen og spis på en af hotellets tre restauranter om aftenen.

Flere guider