Foto: Jakub David

UAEs østlige perle – Fujairah

Emiratet Fujairah er opdelt i to landsdele, der både optager majoriteten af de Forenede Arabiske Emiraters østre kystlinje, som vender mod det Araberhavet i det Indiske Ocean. Fujairah er kendt for sin blanding af mægtige bjergkæder og kridhvide sandstrande. Total komfort og afkobling på all-inclusive-hotellet eller aktivt friluftsliv – her kan alles ønsker forenes.

Tag en dukkert på Al Aqua Beach, tag til UAEs ældste moske i Bidya, smag på lokale delikatesser på fiskemarkedet i Khorfakken, tag på jeepsafari til Musandam Dibba eller tag en tur til den nærliggende metropol Dubai i løbet af dagen (to timers bilrejse).

Fujairah er rejsemålet, der indeholder fuldstændig afkobling for hele familien eller det perfekte sted for rejsende, der vil have lidt af det hele. Emiratet er også et fantastisk tilholdssted for menneske, der søger naturnære rejsemål og oplevelser.

Et fantastisk rejsemål to timer fra Dubai

Fujairah ligger på den arabiske halvøs østre side med kyst mod det Indiske Ocean. Med bil kommer du til Dubai på to timer, mens afstanden er endnu kortere til at mange andre steder, eksempelvis Ajman og Ras Al Khaiman. Strandende er milelange med kridhvidt sand og uendelige muligheder for sol og bad. Ikke mindst gælder det farvoritstranden Al Aqah Beach, som desuden har flere eksklusive resorts ved strandkanten. I Fujairah er der også sjældent større bølger og strømme, hvilket gør emiratet til et sandt brændpunkt for snorkling i UAE.

På flere måder tilbyder Fujairah nogle af de Forenede Arbiske Emiraters mest naturskønne områder, i høj grad på grund af de storslåede bjerge. Det gør dette emirat til et velbesøgt rejsemål for mange frilufts-elskende rejsende.  Hajar Mountains er en af den arabiske halvøs højeste bjergkæder og løber langs store dele af Omans og De Forenede Arabiske Emiraters østkyst. Dette gør Fujairah til et perfekt udgangspunkt for aktive rejsende, der vil opleve bjergkædens mægtige udsigt.

Læs vores guide til Hajar Mountains!

Bo på fantastisk hotel ved havet

Med udsigt over den Arabisk Golfs udløb i det Indiske Ocean ligger der flere førsteklasses hoteller, hvor servicen er total, så du kan fokusere på din rejse.

Fairmount Fujairah Beach Resort egner sig perfekt til den frilufts- og helseinteresserede rejsende, da hotellet er speciallavet til dem, der vil holde sig aktive under deres rejser.

Radisson Blu Resort Fuhairah er all-inclusive-hotellet, hvor afkobling står i rampelyset Med privatstrand, enestående poolområde og fantastisk mad er hotellet perfekt både for børnefamilier og parferier.

Bestil nu!

Aktiviteter i Fujairah

Syv emirater – syv fantastiske rejsemål