Tæt på alt i charmerende Ajman

Vil du gerne have tilgang til bylivet og udbuddet i Dubai, Sharjah og Abu Dhabi, men foretrækker du at bo lidt mere afsides? De Forenede Arabiske Emiraters mindste emirat Ajman er et populært rejsemål for rejsende, der søger det charmerende og lille UAE. Ajman kan prale af sin 1,6 mil lange sandstrand, der grænser op imod hoteller, restauranter, caféer og andet sjov.

I emiratet finder du den største fiske i hele de Forenede Arabiske Emirater. Ajman er derudover kendt for sin rytterkultur og heste. Det er til folkemængden på ca 240 000 indbyggere noget større end Ras Al Khaimah, men er betydeligt i overfladeareal. Selv er Ajman er som de andre under udvikling. For eksempel er det bygget til fulde boligområder og kommercielle centre i Emirates City.

Den populære stand Ajman Beach

Den store attraktion i emiratet er utvetydigt den 1,6 mil lange stand Ajman Beach. Ajman er derfor det perfekte rejsemål for rigtige solbadere, der hellere vil bruge sin rejse på varme strande med paradislignende vande.  På Ajman Beach er der godt med plads for badende besøgende og der er mange vandsportsgrene og aktiviteter langs den lange strand. For eksempel har du mulighed for at leje en vandscooter for at rejse på egen hånd langs stranden.

Ajmans indbydende atmosfære og fredelige miljø er den perfekte plads til rekreation og villa. Storebror Dubai med dens mange seværdigheder ligger kun 45 minutter væk i bil. Ajman Museum, shoppingcentret City Centre Ajman og de mange traditionelle souker (markeder) er eksempler på lokale besøgsmål, den dag i springer over udflugten til Dubai.

Bo i luksus på Fairmont Ajman

På det femstjernede hotel Fairmont Ajman bor du midt på strandpromenaden ved Ajman Beach. Hotellet byder på fantastiske udsigter over havshorisonten. Du kan spise og drikke i verdenskladde i hotellets otte restauranter – og servicen er selvfølgelig på højeste.

Hotellet har perfekt beliggenhed med direkte nærhed til hele emiratet og nærliggende lufthavne, og du kan med bil nemt komme til et andet emirat på en endagsudflugt.

Bestil nu!

Aktiviteter i Ajman

Syv emirater – syv fantastiske rejsemål