Kør i verdens længste zipline i Ras Al Khaimah!

FAEs højeste bjergtop hedder Jebel Jais og ligger i emiratet Ras Al Khaimah. Jebel Jais er ikke længere kun en bjergkæde, som aktive turister kan hike og klatre i. Nej, disse populære aktiviteter er blevet overskygget af åbningen af verdens længste zipline.

Hvor lang er så verdens længste zipline? Verdens længste zipline er hele 2,83 km (!) lang, hvilket svarer til en strækning på ca. 28 fodboldbaner. Ikke noget for folk med højdeskræk eller folk, der ikke bryder sig om høj fart. Hele 1,7 km over havet og med en hastighed på op til 150 km/t kan vovehalse i flyve afsted i Superman-stilling på verdens længste zipline-strækning.

Det hele er overstået på to eller tre minutter, og oplevelsen kan beskrives som det nærmeste et menneske kommer på at være en højtflyvende rovfugl. Firmaet bag verdens længste zipline, Toroverde, sammenligner det med at flyve over himlen som en falk. Selve startpladsen ligger i Via Ferrata-området, som er blevet det nye samlingspunkt for outdoor-aktiviteter i Jebel Jais og Ras Al Khaimah.

Før-du-dør-listen blev netop længere!

Hurtige fakta om verdens længste zipline:

  • En del af det prestigefyldte Guinness World Records
  • I alt 2,83 km lang
  • Strækningen svarer til ca. 28 fodboldbaner
  • Starter 1,7 km over havniveau
  • Kan nå en hastighed på op mod 150 km/t

 

Skift korthøjde

Flere aktiviteter

Guider om UAE

Hotel