Foto: Katarina Premfors

Ski Dubai – løb på ski i sommervarmen

Står du med det svære valg mellem alpinferie i Alperne eller sommertemperaturer i Orienten? Tager du til Dubai, behøver du ikke at vælge. Her kan hele familien kaste sig ned fra Ski Dubais snefyldte pister i -4 grader, på trods af at temperaturen udenfor er oppe på 40 grader.

Ski Dubai er en udbygning af Mall of Emirates, som blev åbnet i 2005, og er et indendørs skianlæg, der består af 5 pister. Den længste er 400 meter og faldhøjden er hele 85 meter. Nej, det er ingen aprilsnar, Ski Dubais kunstige slalombakker er dækket af 22.500 kvadratmeter rigtig sne!  Spænd skiene eller snowboardet på, tag liften til toppen og vælg pisten med den sværhedsgrad, der passer dig (der findes en sort bakke).

Ski Dubai er i sandhed et koncentreret vinterparadis midt i ørkenvarmen. Her findes en fun park for mere atletiske ski- og snowboardløbere, en bane, som man i fuld fart kan køre i slalom nedad, og en slingrende rutschebane i sne, hvor man i højt tempo glider ned på en madras.

Rutschkanor i is på Ski Dubai
Foto: Katarina Premfors

Snow Bullet

I Ski Dubai har du mulighed for at flyve i verdens første indendørs tovbane i minusgrader. I Snow Bullet glider du gennem anlægget hele 16 meter over jorden med bakken fuld af skiløbere under dig. Tovbanen er hele 150 meter lang og kan bookes separat ved dit besøg på skianlægget.

Svøm med pingviner

Sørg også for at hilse på Ski Dubais hædersbeboere. Anlægget befolkes af en flok usædvanligt nuttede pingviner (både æselpingvin og kongepingvin), som dagligt viser sine færdigheder og møder de imponerede besøgende. Du som besøgende på Ski Dubai kan til og med bade med pingvinerne i en større pool eller træne pingvinerne sammen med Ski Dubais medarbejdere.

Husk

På Ski Dubai tilbyder man lektioner i skiløb til dig, der ikke er vant til at køre ned ad bakker, så det kan være besøget værd, også selvom du ikke har stået på ski før. Udstyr som overtrækstøj, skistøvler, hjelme, ski og stave medfølger i prisen. Af hygiejniske årsager medfølger der ikke huer og vanter, men disse kan købes på stedet.

Skift korthøjde

Fler oplevelser

Reseguider om UAE

Opdag hoteller i UAE