Foto: Weimer Jessica

Helhedsoplevelsen Mall of the Emirates

Tag Dubais røde metrolinje mod byens sydvestlige dele, så ruller du snart ind på Mall of the Emirates egen station. Gå derefter rundt og kig i de ca. 560 butikker, som ligger i dette luksuriøse shoppingkompleks. Modehus efter modehus ligger på rad og række langs pavillonerne Fashion Dome og Via Rodeo.

Mall of the Emirates slog dørene op for første gang i 2005. Det enorme indkøbscenter kalder sig for “worlds first shopping resort” – og med rette. Her kan du tage på hotel, spise godt, shoppe, prøve forlystelser og desuden køre alpint skiløb.

Ski Dubai

Hvis du nogensinde har tænkt over, om det er muligt at stå på ski midt på den arabiske halvø, så er det Dubai, du skal vende blikket mod. Midt i Mall of the Emirates ligger alpinanlægget Ski Dubai. Her kan du kaste dig ud på fem kunstige pister i minus 4 grader. Ski Dubai tilbyder desuden tovbane, en slingrende snerutsjebane og kurser i slalom og snowboard.

Dubai Community Theatre and Arts Centre

I Mall of the Emirates ligger Dubai Community Theatre and Arts Centre (DUCTAC). Det er et non-profit-center til at fremme kultur og kunst, som blev oprettet på initiativ af den jordanske prinsesse Haya bint Hussein. DUCTAC spænder over 7.000 kvadratmeter. Her er et teater på to etager, øvelokaler, en musikskole, et bibliotek og et kunstcenter, som afholder udstillinger.

Fakta om Mall of the Emirates:

  • Fire etager med mere end 700 forretninger og servicesteder
  • Shoppingcenteret indeholder mere end 7.000 parkeringspladser
  • Det samlede areal er mere end 233.000 kvadratmeter
  • Her ligger mere end 100 restauranter og caféer

Mall of the Emirates har på mange måder sat standarden for de øvrige indkøbscentre i De Forenede Arabiske Emirater. Nemlig at servere en helhedsoplevelse, som går længere end bare at tilbyde shopping i topklasse. Når I har fyldt indkøbskurvene til kanten, kan I altså enten slappe af i biografsalene, hæve pulsen på Ski Dubais indendørs skibakker eller overnatte på et af flere femstjernede hoteller. Det er ingen tilfældighed, at Mall of the Emirates kaldes for verdens første shoppingresort.

Skift korthøjde

Mere shopping

Rejseguider om UAE

Hoteller i UAE