Dubai Frame indrammer byens silhuet

Oplev 2018´s store samtaleemne. Det er ikke svært at forstå, hvorfor Dubai Frame har lavet ekko i verdens største medier. Indvielsen af Dubai Frame lynstartede Dubai-året 2018 og er allerede et af byens “must do”, i klasse med Burj Khalifa og Burj Al Arab. Den prisvindende arkitekt Fernando Donis, som også har skabt Dubai’s Porsche Design Towers og Dubai Renaissance Tower, har virkelig overgået sig selv denne gang. 

Så hvad er det præcis, alle taler om? Med en 150 meter høj og 93 meter bred bygning, som ligner en kæmpe guldfarvet billedramme, findes nu et landemærke, som kan ses fra alle dele af verdensmetropolen. I horisonten tårner den sig op som et levende billede, som indrammer byens silhuet. Et moderne underværk, som ifølge skaberen selv er inspireret af logoet for Expo 2020. 

Indeni selve rammen går der elevatorer op til et topmoderne udsigtsdæk, som tilbyder et svimlende 360-graders perspektiv over Dubai. I Dubai Frames fod finder vi et museum, som fortæller om byens transformation fra fiskerby til storby. Dubai Frame er opført i Zabeel Park og ligger i nærheden af for eksempel Dubais gamle kvarter. Den letteste måde at komme til Dubai Frame er at tage den røde metrolinje til metrostationen Al Jafiliya.

Skift korthøjde

Seværdigheder

Guider om UAE

Hoteller i UAE