Sjov med familien i Wild Wadi Water Park™

Skal du bo på det berømte Burj Al Arab under Dubai-opholdet? Tillykke! Så har du gåafstand til Wild Wadi Water Park™. Sammen med Aquaventure Waterpark er Wild Wadi Water Park™ en af Dubais førende vandparkdestinationer. Kør så meget I vil i parkens 30 eksklusive rutschebaner og kørende attraktioner.

Wild Wadi Water Parks™ attraktioner, som passer til alle aldre, er designet efter parkens gennemgående tema – historien om Juha, som er en velkendt karakter indenfor arabisk folklore.

På Wild Wadi Water Park™ ved man, at en vandpark kun er så god som sine attraktioner – og her er noget i verdensklasse for alle. Nyd Juha’s Journey, som er en afslappende rejse på badering gennem en 360 meter lang å. Eller sæt tempoet lidt op i Flood River, som også er en rejse på badering, men her kan der pludselig dukke meterhøje bølger og hurtige strømme op, når vandet pumpes ud fra de andre attraktioner.

Søger man efter højere hastigheder, er der flere attraktioner, som med garanti byder på en hel del adrenalin. Her er f.eks. Mellemøstens største bølgepool Breaker’s Bay, men de mest fartfyldte attraktioner finder du her…

Jumeirah Sceirah

I Jumeirah Sceirah klatrer man op i et 32 meter højt tårn (sørg for at nyde udsigten, for efterfølgende går det stærkt nedad!), hvorefter man stiller sig udstrakt i en kapsel. Når du er klar trykker sikkerhedsvagterne på en grøn knap og gulvet forsvinder under dine fødder. Herfra falder du ned i et 120 meter langt rør med hele 80 km/t. På bare et par sekunder er turen ovre, men vi kan love dig, at det vil kunne mærkes!

Tryk på filmen for at få en fornemmelse af oplevelsen:

Tantrum Alley

Er du klar til at blive kastet frem på fartfyldte vandløb, som drives af kraftfulde vandmotorer? I Tantrum Alley farer du “gennem stormens øje” i en ring med plads til fire. Du slynges blandt andet gennem tre tornadoer og ned ad to vandbaner. Til sidst lægger vinden sig og du plasker ud i poolen. Tantrum Alley må du ikke gå glip af, når du besøger denne vandpark.

Kvinna och två barn på Wild Wadi Water Park

Whipeout and Riptide

Her er en af verdens fire kunstige surfingoplevelser af sin slags. Attraktionerne Whipeout og Riptide Flowriders har meget realistiske bølgeeffekter, som bliver skabt af store vandmasser i bevægelse. Surfingsimulatoren fungerer ved at over syv tons vand skydes ud i sekundet over en støbt struktur. Dette muliggør både bodyboarding, kneeboarding og surfing. Er du interesseret i surfing eller vil du bare gerne prøve det, så er dette stedet at gøre det!

Und dig selv en afslappende stund i afsondrethed

Et besøg i denne spektakulære vandpark kan virkelig blive udmattende. Derfor tilbydes besøgende at booke en cabana, som er en slags hytte med solstole og spisebord med plads til fire personer. Her kan man spise og drikke og slappe af, mens andre besøgende stille glider forbi langs Juha’s Journey.

Vandparken, som fokuserer på de besøgende

Wild Wadi Water Park™ har fået en række udmærkelser siden den åbnede i februar 1998. De har ansatte med 41 forskellige nationaliteter, som alle arbejder for de besøgendes oplevelse. I år 2000 blev Wild Wadi Water Park™ certificeret i henhold til ISO 9001:2000 som den første vandpark, hvilket i korthed betyder, at virksomheden aktivt arbejder for, at produktudvalget møder og udvikles efter kundernes behov og ønsker.

Indgangen til Wild Wadi Water Park™ er gratis for beboere på alle Jumeirah-hoteller. Besøg Jumeirahs officielle hjemmeside for komplet information om hvilke hoteller det gælder samt aktuelle åbningstider.

Skift korthøjde

Fler Oplevelser

Reseguider om UAE

Opdag hoteller i UAE