Krydstogter fra Dubai og Abu Dhabi

Tag på luksuskrydstogt fra Dubai

Vil du opleve mest muligt under rejsen, nå at se flest mulige steder, men helst slippe for besværet med at skifte bolig? Med et krydstogt fra Dubai og Abu Dhabi kan du i ro og mag pakke tasken ud og bo i samme luksuriøse kahyt under hele rejsen, samtidig med at skibet hver dag tager dig til nye spændende destinationer. Ombord bydes du og dit selskab på førsteklasses mad, underholdning, aktiviteter og alt hvad du ellers ønsker i din ferie.

Krydstogter afgår fra både Dubai og Abu Dhabi og sørger for, at du får set store dele af De Forenede Arabiske Emirater og Mellemøsten. Hvorvidt du vil tage med på de udflugter, der arrangeres af rederierne under hvert stop, er helt op til dig. Krydstogter fra Dubai kan både være ro og afslapning på dækket eller aktive feriedage.

Den øremærkede periode for krydstogter fra Dubai, Abu Dhabi og det øvrige FAE er i november-marts. Herunder ses de krydstogter, som regionens førende rederier tilbyder.

MSC Cruises – uforglemmelige krydstogter fra Dubai 

Alle MSC Cruises topmoderne krydstogtskibe letter anker fra Dubais gigantiske havneplads. Antal dage på vandet og hvordan ruterne ligger, varierer. På det længste krydstogt fra Dubai på sammenlagt 11 dage besøger skibet bl.a. hovedstaden Abu Dhabi, Oman, Bahrain og Doha i Qatar.

Tager du afsted med MSC Cruises kan du forvente et krydstogtskib af meget høj standard. Man lægger i høj grad vægt på at servere førsteklasses mad. Rederiet har f.eks. fået en udmærkelse for “branchens bedste pizza”. I øvrigt er båden spækket med sjove aktiviteter, vandland, casino, underholdende shows og et stort udvalg af sport.

Læg til på paradisøen Sir Bani Yas

Et af højdepunkterne på MSC Cruises krydstogter fra Dubai er paradisøen Sir Bani Yas. Gå i land og bliv henført til hundredvis af svajende palmer, 36.000 kvadratmeter af gyldne sandstrande, kølende strandhytter, dejlig mad og et rigt dyreliv. Rederiet kalder oplevelsen for MSC Beach Experience. På en safari i Sir Bani Yas naturreservat kan du se udrydningstruede dyr fra Den Arabiske Halvø og Afrika – for eksempel giraffer, flamingoer og geparder. Børnefamilier plejer at valfarte til vandlandet eller give sig i kast med sportslige aktiviteter på strandene, som aldrig synes at ende.

Ruter med MSC Cruises

MSC krydstogter fra Dubai er 7 eller 11 dage lange.

Rejserute 1: Dubai-Abu Dhabi-Sir Bani Yas-Cruising-Muscat, Oman-Khasab, Oman-Dubai

Rejserute 2: Dubai-Abu Dhabi-Sir Bani Yas-Cruising-Bahrain, Bahrain-Doha, Qatar-Dubai

Rejserute 3: Dubai-Cruising-Abu Dhabi-Khasab,Oman-Muscat, Oman-Cruising- Bahrain,Bahrain-Doha, Qatar-Dubai

Hvis krydstogtet bestilles fra Dubai med Apollo, indgår der altid en nat på destinationen før afrejse. Dog anbefales det, at I er på stedet flere dage, før skibet sejler fra havnen. 

Costa Cruises – krydstogter fra Dubai & Abu Dhabi

Costa Cruises er et italiensk rederi, som arrangerer krydstogter fra Dubai og Abu Dhabi. På 7 dage får du som passager, udover de førnævnte byer, også mulighed for på nært hold at opleve Muscat i Oman og paradisøen Sir Bani Yas.

Ombord på det store og topmoderne skib mødes I af en afslappet atmosfære i sydeuropæisk ånd. Menukortet har det traditionelle italienske køkken i fokus, og maden er tilberedt af de bedste ingredienser. Her er også et stort udvalg af aktiviteter for dem, der vil være aktive, underholdende shows og en hel afdeling for børn og unge.

Rejserute – 7 dage: Dubai-Muscat-Sir Bani Yas Island-Abu Dhabi-Dubai

Celebrity Cruises – for den, der kræver lidt ekstra

Selv om MSC Cruises og Costa Cruises skibe holder en højere kvalitet, end vi er vant til i Skandinavien, så må man sige, at Celebrity Cruises luksuskrydstogtskibe hæver barren et par niveauer højere. Kvalitet gennemsyrer alt, hvad rederiet gør. Skibet er mere eller mindre et flydende designhotel, som i løbet af to uger sejler mellem Den Persiske Bugts, Omanbugtens og Det Arabiske Havs vigtigste byer og øer. Tag med til Indiens vestlige kystlinje!

Gourmanden vil blive imponeret af de fine restauranter og vine, der serveres. Den luksuriøse atmosfære fuldendes med Broadwayshows i verdensklasse, akrobatikopvisninger og interessante forelæsninger, inden næste stop på det varierende krydstogt nås.

Rejserute – 14 dage: Abu Dhabi-Dubai-Kochin, Indien-New Mangalore, Indien- GOA, Indien-Mumbai, Indien-Muscat, Oman-Abu Dhabi

Bestil nu!
Skift korthøjde

Oplevelser

Guider

Opdag UAE hoteller