Gør et fund på udsalg i Dubai

Hver vinter valfarter shoppinglystne turister til Dubais shoppingdistrikt for at gøre et fund under den månedlange Dubai Shopping Festival. Et udsalg i Dubai er ikke som udsalg i andre storbyer. Dubai Shopping Festival er spredt over hele Dubai og involverer tusindvis af butikker, byens enorme shopping malls og flere markeder. Som kronen på værket falder festivalen sammen med optrædener fra verdensartister og daglige fyrværkerishow.

Det årlige udsalg i Dubai foregår i december og januar måned hvert år. Festivalen er vokset frem som et højdepunkt for turister og den gennemsyrer hele byen i den bedste rejseperiode.

En anderledes shoppingoplevelse

Shoppingen i byen indtager en helt ny form under Dubai Shopping Festival. Almindelige forretninger fyldes af helt ny energi og storslåede prisfald. Hold øjnene åbne, for under festivalen dukker der spontane modeopvisninger op direkte i butikkerne og du kan shoppe dit nye favorittøj i øjeblikket.

Mange Dubai-shoppere hopper ind og ud af byens mange butikker og shoppingcentre, men Market Outside the Box bliver et stadigt mere populært indslag under udsalget i Dubai. Det er en shoppingoplevelse udendørs, hvor flere internationale og lokale mærker udstilles i et markedslignende miljø ved siden af underholdning og food trucks. Outside the Box er et must for den urbane shopper.

En shoppingtradition for hele familien

Det årlige udsalg i Dubai startede i 1996 som et initiativ for at øge detailhandlen i byen. Udsalget blev en årlig månedlang shoppingfestival, og der gik ikke længe, før Dubai Shopping Festival blev en turistattraktion. Nu om dage lokker den verdenskendte shoppingfestival millioner af besøgende til hvert år.

Dubai Shopping Festival er tilpasset til mennesker i alle aldre. Her kommer verdensartister for at optræde, og de mange fyrværkerishow lyser byens skyline op. Samtidig arrangeres der masser af lotterier og konkurrencer, hvor der er mulighed for at vinde alt fra smukke smykker til fantastiske biler.

Få gavn af festivalens partnere

Udsalget i Dubai er blevet så populært, at det er umuligt for virksomheder og organisationer ikke at få gavn at turisttilstrømningen. Derfor indgår mange partnerskab med festivalens arrangør for at kunne give byens besøgende fordelagtige tilbud i festivalperioden.

Fylder du altid taskerne til kanten? Faktum er, at tilbuddene under Dubai Shopping Festival på eksklusive mærker er så tilpas gode, at flere flyselskaber, deriblandt Emirates, tillader ekstra bagagevægt i perioden for udsalget i Dubai.

Flere aktiviteter

Rejseguider om UAE

Find hoteller i UAE